Донације

Удруживањем само наших ресурса, сразмерно могућностима и прилагођено потребама корисника, нажалост не можемо уклонити увек и све тешкоће са којима се корисници установе за децу и младе „Сремчица“ сусрећу. Међутим, можемо бити доносиоци добрих одлука и носиоци промена у животима људи ометених у менталном развоју.

Свака донација упућена установи за децу и младе „Сремчица“ доприноси побољшању живота корисника и представља корак ближе ка остварењу наше мисије да стварамо квалитетније услове за њихов живот и интеграцију у ширу друштвену заједницу.

Зато Вас позивамо да се придружите великој породици наших доброчинитеља, пријатеља који својим донацијама негују вредности човекољубља и, на себи својствен начин, пружају помоћ онима којима је то потребно.

Вашу вољу, намеру да учините поклон и радост нашим корисницима можете послати мејлом. Потребно је назначити шта желите да поклоните и евентуално, уколико имате посебних жеља, у које сврхе донирате. По добијању сагласности од стране ресорног Министарства, договараћемо се о детаљима реализације.  

Писмо о намерама донирања можете упутити мејлом на адресу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Донације у новцу се уплаћују на рачун назначен у контактима.

 

Донације у 2018. години

Донације у 2017. години

Донације у 2016. години

Himna baner1

Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања

Републички завод за социјалну заштиту

Комора социјалне заштите

X

Right Click

No right click