Од септембра 2018. године када је за в.д. директора Установе за децу и младе „Сремчица“ именована Марина Видојевић наша Установа претрпела је велике позитивне промене са циљем унапређења квалитета живота наших корисника. Захваљујући нашем ресорном Министарству континуирано смо радили и свакодневно радимо на побољшању услова, развијању и надограђивању наше Установе.
Као најважније промене које су десиле у протеклих годину дана издвојили би следеће: у току је комплетно реновирање Дечијег павиљона,  реновиран је објекат Радионица и Амбуланта (при чему смо постали прва установа социјалне заштите која има своју гинеколошку ординацију, а поред тога уведени су и физиотерапеутски трермани), опремљена је фискултурна сала, спортско-рекреативни клуб корисника и фризерски салон, урађене су нове стазе у дворишту и спољни спортски терени, у процесу смо увођења иновативних метода у раду са корисницима – хипорехабилитација, уведен је видео надзор у свим објектима и електронска евиденција присутности на раду за запослене, израђен је пројекат за реконструкцију женског и мушког павиљона, кухиње и вешераја, закључен је уговор о изради урбанистичког плана…. Ово је само један део реализованих планова, а има их још пуно. Поносни смо на трансформацију коју је установа, на челу са директорком Марином Видојевић и њеним сарадницима, постигла и надамо се да ћемо наставити у истом правцу.
Хвала свим нашим сарадницима, пријатељима и донаторима који су на било који начин допринели реализацији наших циљева, активности и манифестација.
У наредном периоду очекује нас још пуно промена и нових активности у нашој Установи.
Наставите да нас пратите путем сајта www.sremcicadom.org.rs.

Оставите коментар

Ваша е-маил адреса неће бити објављена.