Поводом 50. година рада Установе за децу и младе „Сремчица“  нашу установу је посетио Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања г-дин Зоран Ђорђевић са сарадницима.

Посета је почела обиласком домаћинства Установе – домске економије, на којој се налази хипотерапијски мањеж који је овом приликом по први представљен. Након тога, обишли смо реновирани и опремљени спортско – рекреативни клуб корисника и фризерски салон.
Свечаност је употпунио хор Установе са пригодним програмом. Овом приликом директорка Установе Марина Видојевић уручила је Министру плакету захвалности за подршку у реализацији наших циљева и побољшање квалитета живота наших корисника.
За крај посете Министар је обишао радове на реконструкцији Дечијег павиљона.
Догађају су присуствовали председници и чланови Управног и Надзорног одбора Установе, чланица већа Градске Општине Чукарица г-ђа Стана Лукић, професори са Факултета за специјалну едукацију и рехабилитацију Универзитета у Београду, ученици и професори средње занатске школе „Петар Лековић“ који су узели учешће у отварању фризерског салона, представници удружења „Радост деци“ који су помогли опремање фризерског салона и представници Спортског савеза инвалида Србије који су донирали опрему за спортску екипу.

Оставите коментар

Ваша е-маил адреса неће бити објављена.