Скочи на садржај

Ускршње сликање на лицу

  • од

Уочи највећег хришћанског празника Ускрса, пријатељ установе познати сминкер Срђан Крис, осликао је лица корисника, у оквиру креативне радионице посвећене предостојећем празнику.

Директорка Установе Марина Видојевић, истиче да је ово једна у низу креативних радионица, које поред добре атмосфере, доприносе развоју деце, учењем боја и мотива и развоју фине моторбике.

„Наша деца немају другу породицу, ми смо једна велика породица, и желели смо да обрадујемо  кориснике и тиме допринесемо веселијим празницима али и јачамо свест заједништва. Неговање традиционалних вредности, хришћанства, вере је изузетно важно, а подстицање на слогу и заједништво доприноси и бољем развоју.. Они су данас имали прилику да учествују  и покажу своју креативност на овој  маштовитој манифестацији”, истиче Видојевић.

Београдски шминкер Срђан Николић “Chris make up”, истиче да се задовољством одазвао на позив установе.

“Веома  важно да бринемо једни о другима а ово је био мој поклон деци Сремчице. Сликање на лицу је нешто што деца веома воле и драго ми је да сам допринео још веселијим предстојећим празницима”, рекао је он и позвао све љубитеље шминкања на едукацију – Нашминкај се за сваки дан, која ће бити одржана 5.маја у хотелу Зептер у 19 часова”.

Малишани, који су се забавили овом приликом, наводе да им је било веома занимљиво и да се радују Ускрсу.

„Naša deca nemaju drugu porodicu“: Lica dece iz Sremčice dobila su vesele boje uoči Uskrsa – Telegraf.rs

https://www.alo.rs/vesti/drustvo/621933/velika-porodica-srdan-chris-uoci-uskrsa-oslikao-lica-ucesnika-kreativne-radionice-foto/vest

Click to listen highlighted text!