Скочи на садржај

ПРЕДНОВОГОДИШЊА МАНИФЕСТАЦИЈА „ЈЕЛКА СЕ КИТИ ОСМЕХОМ“

  • од

Поводом предстојећих новогодишњих и божићних празника у Установи за децу и младе „Сремчица“  уприличена је манифестација „Јелка се кити осмехом“. Овом приликом наше кориснике су обрадовали глумци серије Војна академија, Бојан Перић и Ђорђе Стојковић, као и ђаци кошаркашке гимназије „Колеџ Београд“ и кошаркаши  ФМП-а. Ђаци кошаркашке гимназије и КК ФМП поклонили су нашој Установи телевизор који ће нам користити у свакодневним активностима са корисницима.

Манифестацији је присуствовао државни секретар Ненад Нерић и чланица већа ГО Чукарица Стана Лукић.

Директорка Установе Марина Видојевић се захвалила свима што су издвојили време да буду данас са нама и истакла да су управо они, глумци и спортисти,  узор деци и младима. Наши гости су заједно са корисницима украшавали велику јелку, а поред централне манифестације, одржана је и акција „Најлепше окићена јелка“ која је спроведена у мањим групама, а жири је изабрао јелку која је најлепше окићена.

Манифестација је настала са циљем да нашој деци пружимо топлину дома и атмосферу коју празници симболизују и да заједно, као велика породица, обележимо празнике.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Click to listen highlighted text!