Скочи на садржај

У СУСРЕТ МЕЂУНАРОДНОМ ДАНУ ДЕТЕТА – НЕДЕЉНИ РУЧАК СА МИНИСТРОМ

  • од

У сусрет Међународном дану детета који се широм света обележава 20. новембра министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић са сарадницима посетио је Установу за децу и младе „Сремчица“ у недељу 18.11.2018. године. Манифестацији су присуствовали  корисници Геронтолошког центра Београд који су реализовали радионице са штићеницима дома, а сви заједно су са министром и сарадницима учествовали у припремању недељног ручка.

Директорка установе Марина Видојевић истакла је да јој је изузетно драго што су ствари у дому  почеле да се мењају на боље и да се та промена види управо кроз реализацију оваквих манифестација. Такође, истакла је да јој је изузетна част и задовољство што је Министар са својим тимом присуствовао обележавању овог дана.

Поред министра данашњој манифестацији присуствовали су државни секретари Ненад Нерић и Стана Божовић, помоћница министра у сектору за бригу о породици и социјалну заштиту Сузана Мишић и помоћница министра у сектору за заштиту особа са инвалидитетом Биљана Барошевић.

Установа ће и у будућности наставити са организацијом оваквих манифестација, са циљем да се промовишу, заговарају и уважавају основни принципи на којима почивају дечја права и да на тај начин пратимо позитивну социјалну политику државе која улаже максималне напоре у заштити и поштовању права деце.

Опширније на линку: www.minrzs.gov.rs

Медији о нама: www.alo.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Click to listen highlighted text!