Скочи на садржај

„СРЕМЧИЦА“ – ДОМАЋИН ОБУКЕ ЗА ЗДРАВСТВЕНЕ РАДНИКЕ

  • од

Са задовољством Вас обавештавамо да ће се 08. децембра 2018. године са почетком у 11 часова у организацији Установе за децу и младе „Сремчица“ и удружења “Holistic“ одржати акредитовани Курс под називом “Персонализовано – холистички приступ у лечењу пацијената – I и II део”, намењен здравственим радницима. Предавачи су др Слободан Дуњић и др Душан Вешовић. Курс се одржава у просторијама Установе за децу и младе „Сремчица“, ул. Моштаничка 2, Београд – Сремчица.

Курс је акредитован за лекаре, стоматологе, фармацеуте, биохемичаре, фармацеутске техничаре, медицинске сестре, здравствене техничаре и сви слушаоци добијају 6 бодова.

На Курсу ће бити речи о свим неопходним елементима које треба применити како би ефекат већ примењене терапије лековима био потпунији и ефикаснији, као и о превентивним поступцима који спречавају настанак обољења, а све у складу са индивидуалним потребама сваког пацијента. Поред тога, Курс ће обухватити још много занимљивих тема, а полазницима ће информације и сазнања, свакоме у области којом се бави, омогућити постизање бољих резултата у професионалном раду с пацијентима.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Click to listen highlighted text!