Скочи на садржај

СВЕЧАНО ОТВАРАЊЕ АМБУЛАНТЕ

  • од
Установа за децу и младе „Сремчица“ дана 04.04.2019. године свечано jе отворила реновирану амбуланту која се налази при самој Установи. Овом приликом отворена је прва гинеколошка ординација у установи социјалне заштите.
Амбуланту су свечано отворили Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања г-дин Зоран Ђорђевић и Министар здравља г-дин Златибор Лончар  пресецањем и пуштањем два букета балона у бојама заставе Републике Србије.
По отварању уприличен је обилазак амбуланте – стоматолошке ординације, собе за интеревенције, ординације за физикалну медицину и рехабилитацију, гинеколошке ординације, собе са хидромасажном кадом и собе за изолацију.
На крају догађаја Министри су обишли двориште и реновиране стазе Установе, када су се по распореду одвијале редовне активности са корисницима – ликовна секција, креативна радионица и фудбалски тренинг.
Догађају су присуствовали и државни секретар Ненад Нерић, помоћница Министра Сузана Мишић, директор Дома здравља „Симо Милошевић“ Чукарица, начелник гинекологије ДЗ Чукарица, професор и студенти Стоматолошког факултета Универзитета у Београду, председници и чланови Управног и Надзорног одбора Установе и чланица Већа Градске Општине Чукарица.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Click to listen highlighted text!