Скочи на садржај

светски дан здрављА

  • од

Поводом Светског дана здравља који се обележава данас, Марина Видојевић директорка Установе за децу и младе „Сремчица“ поручила је да су у времену епидемије Ковид-19, деца Сремчице била на удару невидљивог непријатеља, те да је задатак запослених био суочавање са изазовима данашњице и стварање отпорности сутрашњице.

„Деца Сремчице су због удружених болести била на удару корона вируса, те је брига о здрављу уједно била и борба за живот. Захваљујући вредном раду свих запослених, удруженим снагама успели смо да сачувамо наше кориснике“, подвукла је она.

Како каже, брига о здрављу корисника, свакодневни је изазов са којим се суочавају у овој установи.

„Суочили смо се са изазовима које је донела корона, имунизацијом створили смо отпорност, али брига о здрављу је непрекидна. Задатак запослених у Сремчици је да им помогнемо у превазилажењу свих препрека. Овај дан обележавамо како бисмо промовисали физичко, ментално и емоционално благостање. Здравље је најважније и зато морамо радити заједно како бисмо га сачували“, рекла је Видојевић.

https://www.srbijadanas.com/vesti/drustvo/svetski-dan-zdravlja-korona-virus-beograd-sremcica-ustanova-za-decu-i-mlade-sremcica-koronavirus-2021-04-07

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Click to listen highlighted text!